Femeia este lucrarea de diplomă a lui Dumnezeu la examenul de estetică.

Vasile Ghica


15 % REDUCERE PRET pentru ECHIPAMENTELE DE

REMODELARE CORPORALA

10% REDUCERE pentru Cosmeticele Profesionale

Cele mai eficiente substante active, intr-o inalta concentratie, cu o reactie rapida asupra celulitei, vergeturilor si a tonusului zonei in care se produce slabirea, remodelarea corporala.

Sa ne improspatam si sa stergem ridurile si urmele Timpului de pe trupul nostru!


16.11.09

Gerard's Masca Lifting Bust- Tratament Intensiv


























MASCA RECE PT FERMITATE SANI (LIFTING, ANTIVERGETURI)
Uz Profesional: 1000 ml + 50 ml + Lichid Catalizator
Un amestec de saruri minerale si extracte vegetale avand propietati de fermitate. Principala caracteristica a acestui produs este aceea ca imbunatateste schimburi osmotice intre tesuturi si ajuta penetrarea ingredientelor active continute atat de Cold Mask cat si in celelalte produse folosite anterior pentru bust.
Cold Mask este o pudra care arata ca cea de Talc, cu un lichid catalizator care activeaza ingredientele sale active si face ca acestea sa fie mai usor asimlate de catre tesuturi.
Pentru cine?
Un produs potrivit pentru toate tipurile de ten, acolo unde este necesara interventia unui tratament soc activ pentru a recapata o piele compacta pentru bust, pentru a-i reda robustetea.
In cazul in care exista vergeturi, se adauga RIVITALIZING (un amestec de Beauty Breast Emultion + Rivitalizing) ca o compresa sub Cold Mask.
Ingrediente active
Centella Asiatica (planta medicinala)

Pret: 250 ron
Powered By Blogger